maanantai 29. elokuuta 2011

Koiran pantoja

Tänään valmistui pitkästä aikaa koiran pantoja. Kaikki on puolikuristavia, materiaali on kestävää uv-suojattua t-nauhaa, D-renkaat on hitsattuja, vahvike ompeleet, pehmikkeenä on fleeceä ja koristenauhoina on joko valmista koristenauhaa tai itse tehtyä puuvillakankaasta.

perjantai 26. elokuuta 2011

Päiväkoti vaatetus

Meidän nuorin neiti aloittaa ensi kuussa päiväkodin 10pvä/kk. Yritin tässä muistella että mitä kaikkea sitä täytyy päiväkodissa olla varusteina ja samalla tajusin että eihän neidillä ole oikein mitään sisävaatteita mitkä sopisi päiväkotiin. Maalla kun asutaan niin kotivaatteet alkaa olla aika kulahtaneita ja sitten kauppavaatteet taas ei ole oikein mukavat päiväkodin leikkeihin. Pakko oli siis mennä kangaskaapille ja kaivaa kankaita ja kaavoja. Tässä nyt ensimmäinen asu joka valmistui ja lisää on tulossa. Kaava tunikaan ja legginsseihin oli jostain sk-lehdestä.




keskiviikko 10. elokuuta 2011

Vinyyli levyjen uusi elämä


Sain äitini mieheltä pinon vanhoja lp-levyjä ja etsiskelin sitten netistä että voisiko niistä tehdä jotain kun ei niitä oikein kuunneltuakaan tule enää. Silmiini osui jos jonkin näköisiä kulhoja, kelloja, tauluja yms. Eniten kuitenkin minua ihastutti kulhot ja niinpä päätinkin kokeilla. Jokainen lapsi sai oman kynäpurkin ja mies sai oman kulhon kaukosäätimille. Tässä kuvat ensimmäisistä tuotoksista.




tiistai 9. elokuuta 2011

Chi-suoristus nuoren neidin hiuksille


Käytin tänään meitin nuoren neidin hiusten chi-suoristuksessa Helsingissä. Hänellä on lapsena ollut suorat hiukset mutta muutamia vuosia sitten kun leikkasi hiukset lyhyeksi alkoikin hiukset pikku hiljaa kihartua ja lopulta ne olivat todella kiharat ja "afromaiset". Hän inhosi aina kiharoita hiuksia ja nyt sitten vihdoin löysimme kestävän suoristuksen hiuksiin. Tässä kuvat ennen ja jälkeen

ENNEN



JÄLKEEN



tiistai 2. elokuuta 2011

Bändi kassit

Poikani soittaa Junkbox nimisessä bändissä. Bändi on päässyt MGP Melodi Grand Prix 2011 kilpailun finaaliin joka 8.10.2011 ja tulee suorana lähetyksenä fst5 kanavalta.
Bändi teetti jo itselleen omat bändi-paidat ja sen lisäksi he halusivat oman bändin logolla varustetut kassit.
Tämä kuvan kassi on mallikappale ja on tehty vanhoista farkun lakeista. "Oikeat" kassit ompelin paksusta mustasta puuvillakankaasta. Logo on aplikkoitu kassin läppään.

Kesäkassi

Sain kamalan suuren kasan erillaisia kankaita mieheni tädiltä ja yksi kankaista oli tälläinen ihana paksu kukallinen puuvillakangas. Kaava kassiin löytyi suuri käsityö lehdestä. Kassi meni meidän teini-neidille rantakassiksi